image
Sursa foto: Getty Images

La ce vedetă renunță Barcelona pentru a-l aduce pe Erling Haaland

Barcelona vrea să dea o lovitură de proporții pe piața transferurilor în această vară, mai ales că aceasta e una din condițiile puse de Leo Messi pentru a-și prelungi contractul.

Alungarea lui Luis Suarez și accidentarea pe termen lung a lui Ansu Fati a creat mari probleme în atacul catalanilor, care s-au bazat, ca de obicei, pe Messi, autor a 29 de goluri, cu 7 mai mult decât Benzema.

De aceea, gruparea blaugrana vrea să-l cumpere pe Erling Haaland - recent, impresarul Mino Raiola și tatăl jucătorului au stat de vorbă cu președintele Joan Laporta.

Însă Barcelona are nevoie de mulți bani deoarece prolificul atacant norvegian nu va pleca de la Dortmund decât pentru 178 de milioane de euro!

De aceea, Joan Laporta s-a gândit să-l scoată la vânzare pe Antoine Griezmann în această vară, conform Sky Sports Italia.

Francezul a ajuns pe Camp Nou acum 2 ani pentru 120 de milioane de euro de la Atletico Madrid, iar catalanii i-ar da drumul pentru o sumă comparabilă.

Asta chiar dacă Griezmann pare a se fi adaptat alături de Messi în acest sezon, după ce în prima stagiune a fost mult sub așteptări.

El a marcat 19 goluri în toate competițiile, dintre care 12 în La Liga. Are un singur trofeu cu Barcelona în palmares, Cupa Spaniei.

Mai mult, Joan Laporta s-ar fi înțeles deja cu doi jucători care îi pot lua locul și care vin liberi de contract, Memphis Depay de la Lyon și Sergio Aguero de la Manchester City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: