image
Sursa foto: libertatea.ro

Două persoane au murit și trei au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul într-un centru comercial din Moscova

Un bărbat a fost arestat, marți, de forțele de securitate din Moscova, după ce a creat panică deschizând focul la întâmplare într-un centru comercial din capitala Rusiei, informează AP, citată de HotNews.ro.

Bărbatul ar început să tragă după o dispută cu agentul de pază care i-a cerut să-și pună masca sanitară, obligatorie în spațiile închise, potrivit unei surse din poliția rusă, citată de agenția Tass. În urma incidentului, cel puțin două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite. Printre răniți s-ar afla și o fetiță de 11 ani. „O tragedie s-a produs la centrul MFC „Ryazansky”.

O persoană necunoscută a deschis focul, doi oameni au fost uciși, iar alți trei răniți ca urmare a atacului. Ucigașul a fost reținut. Transmit condoleanțele mele familiilor victimelor. Medicii fac tot ce le stă în putință să-i ajute pe cei răniți”, a anunţat într-o postare pe Twitter Sereghei Sobianian, primarul din Moscova.

Sergei Sobianin nu a oferit alte detalii legate de atacator sau de motivul pentru care acesta a deschis focul, precizând doar că atacul s-a produs în sud-estul capitalei Rusiei.

comentarii: