image
Sursa foto: jurnal.md

Candu spune de ce a refuzat să vină la Jurnal TV timp de 10 ani: Le transmit colegilor din PSRM să nu facă aceeași greșeală

Andrian Candu, aflat în această seară, în premieră, în studioul Jurnal TV, a explicat de ce timp de zece ani a refuzat invitațiile postului de televiziune.

„Am zis din vară că multe greșeli s-au făcut în PD, că nu am mers la toate televiziunile. Cu siguranță dacă aveam ocazia să povestim mai multe lucruri, mai multe semne de întrebare dispăreau. Este adevărat că echipa PD a avut reticență. Am avut tot felul de consultanți mai buni și mai răi, care ne consultau la care televiziuni să mergem. Să le spunem colegilor din PSRM să nu facă greșeala PD, inclusiv a mea, și să nu vină la anumite televiziuni”, a declarat Candu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”.

Moderatorul emisiunii, jurnalistul Alex Cozer, l-a întrebat dacă a discutat cu Vladimir Plahotniuc despre închiderea Jurnal TV.

„Niciodată nu am discutat cu domnul Plahotniuc despre o televiziune sau alta. Niciodată nu s-a discutat despre închiderea Jurnaltv. Cred că se exagerează pe alocuri”, a spus Andrian Candu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: