„Sunt primării care au obținut zero lei. Acei primari au fost cu rezultate deosebite a precedentei faze. Sunt foarte multe sesizări din teritoriu. Ministrul Economiei să vină cu o informare de ce un program atât de bun se implementează defectuos”, a declarat Andrian Candu.

„Într-adevăr trebuie să fim informați. Unele drumuri au fost construite în plină iarnă. Să vedem lista acestor primari oropsiți. Și calitatea unor drumuri construite deja e importantă, mai ales că pe multe din ele le-au luat apa la vale”, a comentat deputatul PAS, Lilian Carp.

Propunerea fracțiunii PD nu a întrunit numărul de voturi. Speakerul Zinaida Greceanâi a precizat că ministrul Brânzan va fi chemat cu un raport la acest subiect la începutul lui septembrie.

Precizăm că anterior ministrul Economiei a declarat că preocuparea instituției este să se asigure că, în cadrul acestui program, banii statului sunt cheltuiți transparent și nu se furați.

Guvernul Filip anunțase că, în cadrul Programului Național „Drumuri Bune 2”, în acest an, vor fi construiți circa 2.600 km de drum, find prevăzut un buget de peste 2.7 miliarde de lei.