image
Sursa foto: Profimedia

Inter Milano a făcut prima ofertă pentru Romelu Lukaku! Răspunsul lui Chelsea a venit pe loc

Inter continuă cursa pentru semnătura lui Romelu Lukaku (29 de ani), fotbalist care traversează o perioadă nefastă la Chelsea.

Atacantul belgian a avut evoluții sub așteptări odată cu transferul pe Stamford Bridge, iar londonezii se gândesc chiar să-l împrumute pe jucător în această vară. Pe fir a intrat imediat Inter Milano, formație pentru care Lukaku a mai evoluat între anii 2019 - 2021.

După mai multe discuții între avocatul lui Romelu Lukaku și oficialii lui Inter Milano, "nerazzurri" au transmis prima ofertă oficială către Chelsea.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, gruparea din Serie A a propus cinci milioane de euro pentru împrumutul belgianului, propunere care a fost respinsă imediat de către englezi.

În acest moment, Inter Millano așteaptă să afle suma exactă pentru care Chelsea este dispusă să îl împrumute pe Romelu Lukaku. Mai mult de atât, atacantul le-ar fi comunicat celor din conducerea londonezilor că prioritatea sa este să revină la gruparea de pe "Giuseppe Meazza", nu la un alt club.

Cu gândul la Inter Milano în ultima perioadă, Lukaku are șanse să revină în Italia, mai ales după ultima decizie a celor de la Chelsea. Dacă la început cereau peste 20 de milioane de euro în schimbul împrumutului atacantului belgian, acum, londonezii au lăsat din preț și solicită 15 milioane de euro, anunță jurnalistul Nicolo Schira.

Conform sursei, Chelsea ar fi de acord să accepte și o propunere în valoare de 10 milioane de euro, însă, momentan, Inter nu pare dispusă să ofere mai mult de cinci - șase milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: