image
Sursa foto: audiovizual.md

Șefa Consiliului Audiovizualului, despre trecutul ei în PSRM: „N-am ascuns asta niciodată”

Președinta Consiliului Audiovizualului, Ala Ursu-Antoci, fiind invinuită de deputatul PAS, Dan Perciun, că ar fi subordonată politic, făcând parte în trecut din echipa PSRM, a răspuns că nu a ascuns asta niciodată.

„Mie nu îmi place că noi acum ne ascundem după deget, lucrurile sunt destul de clare. Noi avem astăzi o președintă a Consiliului Audiovizalului care a fost șefa Cabinetului PSRM ani de zile. Noi vă cunoaștem bine din holdurile Parlamentului, care nu are nici o treabă cu Audiovizualul, care a lucrat până acum în domeniul ecologiei în calitate de profesoară. Ați confirmat-o și astăzi că cu jurnalismul și cu audiovizualulul nu ați avut niciodată nimic. Iar atunci când nouă oameni de la Consiliul Audiovizualului votează pentru un președinte care nu a avut nici o treabă cu Consiliul Audiovizualului, alt motiv decât faptul că a fost susținută pe motive politice nu sunt” a spus Perciun.

În replică, Ala Ursu-Antoci, a menționat: „Eu nu am ascuns asta niciodată. Niciodată nu am făcut parte din domeniul ecologiei. Domnule Perciun, încetați să atacați membrii consliliului”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: