image
Sursa foto: Getty Images

Răsturnare de situație! Cristiano Ronaldo și-a trimis impresarul să demareze negocierile

Cristiano Ronaldo a început negocierile pentru prelungirea contractului cu Juventus - aceasta este știrea furnizată de televiziunea portugheză TVI.

Starul portughez este în vacanță după eliminarea naționalei sale de la EURO 2020, dar l-a însărcinat pe impresarul său, Jorge Mendes, să demareze tratativele cu gruparea torineză.

Asta deși toată lumea era convinsă că despărțirea este iminentă după un sezon în care bianconerii s-au chinuit să prindă grupele UEFA Champions League, iar noul antrenor, Max Allegri, nu este un mare fan al golgeterului actual de la EURO.

CR7 vrea să pună capăt oricăror speculații în privința viitorului său, mai ales că celelalte variante nu mai sunt de actualitate.

Manchester United, echipa la care se specula că este gata să revină, investește tot ce poate în Jadon Sancho de la Borussia Dortmund și nu mai poate să-l transfere și pe portughezul de 36 de ani.

La fel procedează și PSG, care încearcă din răsputeri să-l păstreze pe Kylian Mbappe, căruia îi oferă un salariu de 25 de milioane de euro pe an. Cum parizienii i-au prelungit contractul și lui Neymar la o cifră de 33 de milioane de euro pe sezon, este exclus transferul unui alt jucător cu un salariu aproape la fel de mare.

Iar Florentino Perez i-ar fi spus nu din start, mai ales că a renunțat și la Sergio Ramos tot din cauza salariului.

Cistiano Ronaldo încasează 31 de milioane de euro pe sezon la Juventus și mai are contract până în 2022. El este gata să accepte prelungirea pentru încă un an cu un salariu redus pentru viitorii doi ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: