image
Sursa foto: Getty Images

Nu are răbdare cu proștii: Zidane, antrenorul lui Ronaldo la Juventus?; Ar fi o lovitură cutremurătoare

Zinedine Zidane este unul dintre cei mai căutați antrenori ai momentului, însă e posibil să se despartă de Real Madrid mai repede decât se așteaptă fanii. O spune chiar Steve McManaman.

Fostul jucător al madrilenilor e convins că francezul poate pleca în orice moment și la oricare dintre marile puteri ale lumii. În plus, la plecarea sa ar putea "contribui" și conducerea madrilenilor.

"Ar fi o lovitură cutremurătoare pentru Los Blancos ca el să plece de la club. A întors situația anul acesta. Știu că a revenit la formația lui verificată, cu Toni Kroos, Casemiro și Luka Modric, dar are și rezultate bune. A câștigat recent Supercupa, este sus în clasamentul La Liga acum și acum are de trecut de Manchester City în Champions League", a explicat McManaman pentru publicația Goal.

McManaman e sigur că, dacă nu i se respectă promisiunile, Zidane se poate despărți imediat de Real. Totul după ce șefii lui Real Madrid au ratat unele transferuri, mai ales aducerea lui Pogba pe Santiago Bernabeu, jucător cerut inststent de Zidane.

"A mai plecat înainte, așa că presupun că, atunci când revenit în funcție, a primit unele promisiuni în legătură cu diverse lucruri. Dacă promisiunile sunt încălcate, atunci ar putea pleca din nou. Este o persoană cu o voință puternică și nu are răbdare cu cei despre care crede că sunt proști. Dacă e cineva care poate pleca, atunci acela va fi Zizou.

Va fi interesant să vedem ce se întâmplă acolo, pentru că a jucat rar cu jucătorii pe care i-a luat în vară. Luka Jovic a jucat puțin și Zidane a revenit la Karim Benzema, care a fost incredibil în acest an, așa că nu cred că vrea să aibă un cuvânt mai mare la transferuri, dar așa cum știm, în Spania jucătorii vin și pleacă. Președintele și directorul sportiv uneori aleg ei jucătorii și le fac cadou managerilor, așa că vom aștepta și vom vedea", a spus McManaman, potrivit publicației Goal.

Zidane a mai plecat o dată de pe banca madrilenilor pe 31 mai 2018, după care a revenit pe 11 martie 2019.

Steve McManaman susține că este doar o chestiune de timp până când Zidane va părăsi Realul. Totodată, McManaman a sugerat și numele celor de la Bayern Munchen sau PSG drept potențiale destinații pentru managerul francez.

"Dacă va câștiga titlul și va pleca, atunci va fi coadă a cluburilor care îl vor vrea ca manager. În ceea ce privește legăturile cu Juventus, el a jucat acolo, vorbește italiana și este erou și acolo, așa că ar fi ușor pentru el.

Pentru că Juventus e atât de dominant, îl cunoaște pe Cristiano foarte bine, cunoaște mulți jucători foarte bine. Cred că Zizou poate ajunge oriunde în acest moment. Ar putea merge la PSG dacă ar vrea, probabil ar putea ajunge și la Bayern Munchen dacă vrea. Toți îl vor datorită palmaresului său și a ceea ce a realizat într-un timp atât de scurt", a explicat McManaman.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: