image
Sursa foto: Getty Images

Ancelotti reconstruiește Real Madrid începând cu 3 jucători. Unul dintre ei a încheiat cel mai slab sezon al carierei

Carlo Ancelotti vrea să pornească reconstrucția la Real Madrid. După un sezon în care pandemia a afectat fotbalul, madrilenii au un buget mai mic acum, iar noul antrenor e gata să reformeze echipa chiar și în aceste condiții.

După ce Segio Ramos ar fi acceptat reducerea salariului cu 10 la sută, de la 12 milioane de euro, la Real revine Gareth Bale, după împrumutul la Tottenham, însă galezul are cel mai mare salariu din lot, 17 milioane de euro.

Din moment ce el nu a fost de acord cu reducerea remunerației în urmă cu un an și nici nu a vrut să fie vândut la altă echipă, este de așteptat să refuze și de această dată negocierile. Cu toate acestea, Ancelotti îl consideră om de bază, potrivit Fichajes.

Practic, italianul a condiționat revenirea sa pe Santiago Bernabeu de readucerea lui Bale, care a mai lucrat cu Ancelotti în cele două sezoane precedcente ale antrenorului la Real. Galezul care a ajuns la 31 de ani a venit pe Bernabeu în același timp cu Ancelottii, la startul sezonului 2013 - 2014.

În afara mjlocașului galez, Ancelotti mai vrea două nume, iar unul dintre ele este surprinzător. Este vorba despre Timo Werner. Neamțul a încheiat recent cel mai slab sezon din cariera sa în ceea ce privește realizările personale.

Atacantul lui Chelsea a bifat 52 de meciuri în toate competițiile, însă doar 12 goluri. Pentru un atacant care a costat 53 de milioane de euro, este cam puțin. E drept că a oferit și 15 pase decisive.

Însă Chelsea nu ține cu dinții de el și e dispusă să-l cedeze la Real Madrid pentru suma corectă. Carlo Ancelotti îl consideră pe Werner un jucător potrivit în angrenajul pe care îl gândește, mai ales că el poate juca și pe benzile compartimentului ofensiv.

Al treilea nume dorit de "Carletto" este Houssem Aouar. Francezul lui Lyon este un mijlocaș "box-to-box" pe placul lui Ancelotti, însă prețul acestuia ar urma să fie unul mare.

Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, mijlocașul de 22 de ani are o cotă de piață de 42 de milioane de euro, dar Lyon ar urma să ceară mai mult. În sezonul recent încheiat, chiar dacăa fost și accidentat, Hossem Aouar a bifat 33 de meciuri, 8 goluri și 4 pase decisive pentru Lyon în toate competițiile.

Carlo Ancelotti a mai antrenat Real Madrid în perioada iulie 2013 - mai 2015, cu care a câștigat 4 trofee Cupa Spaniei, Champions League, Supercupa Europei și Campionmatul Mondial al Cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: