image
Sursa foto: Getty Images

Reacția celor de la Manchester City, după ce americanii au scris că riscă excluderea din UEFA Champions League

Manchester City ar putea fi exclusă din Europa! Campioana Angliei este acuzată că ar fi încălcat regulile fair-play-ului financiar, au scris cei de la New York Times. Mai mult, jurnaliștii americani au susținut că excluderea este una iminentă.

Reacția clubului din Manchester nu a întârziat să apară. Astfel, "cetățenii" au emis un comunicat prin care spun că acuzațiile cu privire la iregularități financiare sunt false.

"Manchester City FC cooperează în totalitate în această investigație și depinde de independența și determinarea Comisiei în cadrul procesului. De asemenea, ne menținem încrederea în faptul că UEFA a anunțat pe 7 martie că nu va face comentarii suplimentare pe seama unei investigații în curs.

Raportul New York Times care citează persoane familiare cu cazul este îngrijorător. Asta implică faptul că buna credință a clubului Manchester City în Comisie sau în proces este folosită de indivizi care vor să provoace daune reputației și interesului comercial al clubului.

Raportul financiar al clubului Manchester City a fost publicat integral. Acuzațiile legate de iregularități financiare sunt complet false și dovezile clare au fost oferite către Comisie" a fost comunicat remis de Manchester City.

Conform New York Times, Manchester City este investigată de mai mult timp, atât de autorităţile din Anglia, cât şi de oficialii forului european pentru nereguli financiare. De fapt, şefii lui City ar fi oferit informaţii eronate în privinţa tranzacţiilor efectuate, pentru supraevaluarea unor contracte de sponsorizare şi pentru inducerea în eroare cu bună ştiinţă a celor care au anchetat situaţia celui mai bogat club din lume.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: