Breaking News

image
Sursa foto: mf.gov.md

Un secretar de Stat din cadrul Ministerului Finanțelor a decedat

S-a stins din viață Angela Voronin, Secretar de stat al Ministerului Finanțelor.

Doamna Angela Voronin și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind decisiv la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al Țării, anunță Ministerul Finanțelor.

După absolvirea Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova în anul 1985, doamna Voronin și-a început activitatea profesională în cadrul Direcției generale finanțe a Consiliului municipiului Chișinău. Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, perseverență și profesionalism înalt, contribuție substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, doamna Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.

Doamna Angela Voronin a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mândri mereu.

Din numele colectivului Ministerului Finanțelor, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate în aceste momente de mare tristețe.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Noutăţile partenerilor

comentarii: