image
Sursa foto: France24

Atacul de la Strasbourg: Reacția președintelui Emmanuel Macron

Atacul de la Strasbourg l-a determinat pe Emmanuel Macron să-și întrerupă o reuniune cu parlamentarii puterii care avea loc la Palatul Elysee, ieri seară. Președințele Franței şi-a exprimat dorinţa ca ministrul de interne, Christophe Castaner, să meargă la faţa locului.

În cursul nopții, Macron a transmis pe Twitter un mesaj în care a exprimat solidaritatea întregii acțiuni cu victimele atacului și familiile acestora. „Solidaritatea întregii naţiuni pentru Strasbourg, victimele noastre şi familiile lor”, a scris președintele Franței.

Preşedintele Emmanuel Macron şi-a întrerupt o reuniune cu parlamentarii puterii care avea loc la Palatul Elysee în urma „evenimentelor întâmplate la Strasbourg” şi a cerut ca ministrul de interne, să meargă la faţa locului, potrivit unei surse din cadrul preşedinţie, potrivit AFP. „Preşedintele a fost informat în timp real despre evenimentele petrecute la Strasbourg.

În consecinţă, el a decis să scurteze reuniunea în curs şi şi-a exprimat dorinţa ca ministrul de interne să se deplaseze la faţa locului”, se arată în informarea de la Palatul Elysee, relatează Agerpres.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: