image
Sursa foto: Getty Images

Ralf Rangnick, noul antrenor de la AC Milan! Toate detaliile contractului

Ralf Rangnick va fi, începând cu sezonul viitor, noul manager al clubului AC Milan. Tehnicianul german, fost la Hoffenheim și RB Leipzig, va semna în următoarea perioadă cu gruparea din Serie A.

Conform italienilor de la Mediaset, Ralf Rangnick va demisiona din postura de director al secției fotbal de la grupul Red Bull peste 10 zile și va semna cu AC Milan un angajament valabil pentru următorii trei ani, cu un salariu stagional 5.000.000 de euro.

Ralf Rangnick nu va fi, însă, doar antrenor la AC Milan. Sursa citată anterior transmite că germanul va ocupa poziția de manager, urmând să gestioneze tot ce ține de partea sportivă a clubului, inclusiv transferurile, preluând exemplul din Anglia.

Până la venirea lui Ralf Rangnick, Stefano Pioli va încheia actuala stagiune pe banca tehnică a lui Milan. Echipa ”rossonera” a fost eliminată de Juventus din semifinalele Cupei Italiei și urmează să dispute primul meci oficial din Seria A după pauza forțată pe 22 iunie, pe terenul celor de la Lecce.

Înaintea restartului din campionat, AC Milan este, după 26 de etape disputate, pe locul șapte în Serie A, la trei puncte de Napoli, ocupanta ultimei poziții care asigură prezența în ediția viitoare a Europa League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: