image
Sursa foto: jurnal.md

Cinci secretari de stat noi la Ministerul Sănătății și cel al Justiției; Ciocoi: „Sunt oameni care nu au nimic cu politica”

Guvernul interimar a numit astăzi în funcție mai mulți secretari de stat.

„Avem de gestionat o criză, în special în ceea ce ține de Ministerul Sănătății, dar și la Justiție. Funcțiile vacante vor fi suplinite cu oameni din sistem, care nu au nimic cu politica. Experiența lor ne va permite să gestionăm eficient criza cu care ne confruntăm”, a comentat premierul interimar Aureliu Ciocoi.

Astfel, la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au fost numiți în funcția de secretari de stat Igor Curov, vicedirectorul medical al Institutului de Medicină Urgentă, Denis Cernelea, directorul Centrului COVID-19 de la Moldexpo, și Vasile Pușca, șef de direcție în cadrul ministerului.

Noii secretari de stat de la Ministerul Justiției sunt Alexandru Pleșca, director adjunct al Inspectoratului Național de Probațiune, și Tatiana Tverdun, șefă de direcție în cadrul acestui minister.

Prim-ministrul interimar a precizat că noii secretari de stat au fost numiți doar pe durata exercitării mandatului acestui Guvern în demisie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: