image
Sursa foto: Profimedia

Statistici impresionante pentru Cristiano Ronaldo în Champions League! Portughezul a dus-o pe Manchester United în optimi

Cristiano Ronaldo a înscris un nou gol important pentru Manchester United în Champions League, marți, la meciul cu Villarreal, scor 2-0 pentru gruparea engleză.

Starul portughez a deschis scorul în minutul 78, când a profitat de o eroare a lui Rulli și l-a lobat pe portarul lui Villarreal. Jadon Sancho a închis tabela în minutul 90 cu un șut splendid sub transversală.

După golul contra lui Villarreal, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istoria unui club din Anglia care izbutește să marcheze cel puțin un gol în fiecare dintre primele cinci meciuri ale unui sezon de Liga Campionilor / Cupa Campionilor Europeni, potrivit Opta.

De asemenea, sursa citată scrie că este pentru a treia oară în acest sezon când CR7 marchează un gol al victoriei în ultimele 15 minute ale meciurilor din Champions League, performanță care nu a mai fost reușită de niciun alt fotbalist.

Manchester United a început grupa F din Champions League cu un eșec în deplasare contra lui Young Boys, scor 1-2. A urmat partida tur cu Villarreal (2-1), când Ronaldo a marcat golul victoriei în minutul 90+5. În runda a treia, gruparea de pe Old Trafford a întors scorul contra Atalantei și s-a impus cu 3-2, reușita decisivă fiind semnată de CR7 în minutul 81. La returul din Italia, portughezul a reușit o dublă, scor 2-2.

Grație performanțelor impresionante ale lui Ronaldo din Champions League, Manchester United și-a asigurat calificarea în optimile competiției, cu o rundă înainte de final. Englezii sunt pe primul loc în grupa F, cu 10 puncte, la trei lungimi în fața lui Villarreal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: