image
Sursa foto: Getty Images

Dezvăluirea surprinzătoare a lui Vinicius Junior. Ce obiectiv îndrăzneţ are în carieră atacantul Realului

Vinicius Junior a respins posibilitatea de a fi cedat la alt club, conform unui interviu pentru canalul brazilian TNT Sports, şi speră acum să-şi îndeplinească marele vis al carierei, câştigarea Balonului de Aur.

Extrema braziliană a vorbit în premieră şi despre polemica pe care a avut-o cu atacantul Karim Benzema, care îl sfătuia pe fundaşul Ferland Mendy să nu-i mai paseze mingea brazilianului într-o partidă cu Borussia Moenchengladbach din Liga Campionilor.

''Relaţia mea cu Benzema nu s-a schimbat şi nu se va schimba niciodată. Face totul să mă ajute. Din afară nu se ştie ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a vorbit cu adevărat. La Real Madrid presiunea este foarte mare şi orice lucru mic care iese din interior creează mari repercusiuni afară'', a explicat brazilianul.

Vinicius s-a declarat ''fericit'' de ultimele rezultate ale echipei madrilene, chiar dacă aportul său nu a fost la fel de consistent ca altă dată, dar a explicat că trece printr-un proces de maturizare şi că vrea să aleagă acţiunile corecte.

Întrebat dacă nu ar prefera un împrumut, aşa cum a fost cazul norvegianului Martin Odegaard, cedat la Arsenal, Vinicius a respins o asemenea ipoteză: ''Mereu sunt concentrat pe dorinţa de a rămâne la Real Madrid, de a fi alături de cei mai buni jucători şi de a învăţa de la ei. Am 20 de ani şi pare că joc demult, dar sunt abia la începutul carierei mele. Vreau să rămân la Madrid pentru totdeauna, să-mi construiesc cariera mea, să ajut echipa cu goluri, dar şi cu pase decisive''.

De altfel, Vinicius a dezvăluit că marele său vis este să câştige un Balon de Aur, însă a recunoscut că are concurenţă mare în rândul unor nume precum Kylian Mbappe, Jadon Sancho, Erling Haaland şi Ansu Fati.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: