image
Sursa foto: Profimedia

Rusul Daniil Medvedev se teme că nu va putea juca la Wimbledon: "Nu am niciun răspuns"

Daniil Medvedev (locul 2 ATP) nu știe dacă va putea lua parte la turneul de la Wimbledon, programat în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022.

Declanșarea războiului dintre Rusia și Ucraina a făcut ca sportivii din cele două țări să aibă serios de suferit.

Acest lucru se întâmplă și în cazul lui Medvedev, care se teme că prezența sa la anumite turnee va avea de suferit de acum înainte, din cauza acțiunilor întreprinse de către Vladimir Putin.

"Încerc să iau totul pas cu pas, turneu cu turneu. Adică există reguli diferite de la competiție la competiție, regulamente care îmi dau sau nu voie să joc. Asta e, să fiu sincer, tot ce am de spus. Va fi la fel la fiecare turneu.

Următoarea competiție la care voi merge după Miami Open este cea de la Monte Carlo, unde în acest moment sunt rezident, îmi place acel turneu.

Nu am niciun răspuns referitor la Wimbledon. Toată lumea știe ce se întâmplă, situația din Ucraina este, desigur, imposibil de ignorat, dar mereu am spus că lumea are păreri diferite. Întotdeauna eu am spus că sunt pentru pace.

Este foarte greu în viață să vorbești despre ce este corect și ce nu este. Desigur, am propriile mele opinii pe diferite subiecte, dar prefer să vorbesc despre ele cu familia mea, cu soția mea, cu care uneori pot fi în dezacord, dar putem discuta", a declarat Daniil Medvedev, înainte de debutul la Miami Open.

Nigel Huddleston, ministrul britanic al sportului, a vorbit, recent, despre situația lui Daniil Medvedev, cu privire la participarea sportivului la Wimbledon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: