image
Sursa foto: Privesc.eu

Reacția lui Andrei Năstase: Este un joc menit să tergiverseze validarea alegerilor, în timp ce la CMC se fac târguri

Tergiversarea validării alegerilor are loc în paralel cu producerea în cadrul Consiliului Municipal Chișinău a unor lucruri deosebit de grave, afirmă primarul nou ales al capitalei.

Andrei Năstase, care este în drum din Viena spre Chișinău, s-a adresat oamenilor care protestează față de amânarea validării mandatului de primar, făcând apel la calm.

„Sunt departe de Chișinău, dar știu ce se întâmplă acolo. La ora 13:00 voi fi acolo. Astăzi circul a continuat la Judecătoria Chișinău, cu o cerere de recuzare a judecătorului, o cerere inventată peste noapte. Se pare că este un joc menit să tergiverseze procesul de validare a acestor alegeri. Să-l tergiverseze în paralel cu producerea la CMC a unor lucruri foarte grave. În ordinea de zi a ședinței a fost introduse într-un mod suspect mai multe chestiuni. În momentul de față, potrivit unor informații, se fac niște târguri acolo. Și pe ultima sută de metri acești indivizi continuă să jefuiască RM”, a declarat Andrei Năstase.

„Această guvernare este speriată de voința populară, de victoria noastră în alegerile din 3 iunie și va face tot posibilul pentru a nu admite să accedem cât se poate de repede, în mod legal la Primărie”, a adăugat primarul ales al capitalei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: