image
Sursa foto: jurnal.md

Doi soți din Hâncești ar crește cânepă în grădină; Femeia e consilieră locală din partea PD, iar bărbatul inginer cadastral

Doi soți din satul Stolniceni, raionul Hâncești - ea consilieră locală din partea PD, iar el inginer cadastral - sunt suspectați că au cultivat cânepă în grădina de pe lângă casă. Informația și câteva fotografii ne-au fost expediate de către un telespectator. Poliția a confirmat că a efectuat o percheziție la familia cu pricina, însă consiliera ne-a declarat că dorea să-și facă mături din acele plante și nu știa că este vorba despre cânepă.

Potrivit telespectatorului Jurnal TV, cei doi soți ar fi cultivat 20 de fire de cânepă, pe care angajații Inspectoratului de Poliție Hâncești le-au găsit în urma unei percheziții efectuate pe 2 iulie. Aceeași sursă ne-a spus că, în acest caz, ar fi fost pornită o cauză penală. Contactată telefonic, consiliera PD a respins acuzațiile. Femeia ne-a spus că plantele respective au fost găsite în grădina unui vecin, care este plecat din sat, și că ea nici nu știe cum arată cânepa.

L-am sunat și pe soțul consilierei locale, dar el a întrerupt convorbirea după ce a auzit întrebarea. Când l-am telefonat repetat, nu a mai răspuns la apel. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție al raionului Hâncești, Tatiana Solotcaia, ne-a confirmat că ieri a fost efectuată o percheziție la cei doi soți din Stolniceni. Ofițerul de presă a mai spus că au fost depistate "câteva" plante asemănătoare cânepei. Tot ieri, acestea au fost trimise la expertiză, iar rezultatele investigației nu sunt, deocamdată, și nu se știe când vor fi. Astfel că poliția nu poate să confirme dacă este vorba despre cânepă și că o cauză penală nu a fost deschisă până acum, a mai menționat Solotcaia. 

CÂNEPĂCÂNEPĂ
CÂNEPĂCÂNEPĂ
CÂNEPĂCÂNEPĂ
CÂNEPĂCÂNEPĂ
CÂNEPĂCÂNEPĂ
CÂNEPĂCÂNEPĂ

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: