image
Sursa foto: Getty Images

Este inuman, barbar!" Conor McGregor, în război cu chinezii pentru modul în care asiaticii tratează pandemia de COVID-19

Conor McGregor a contribuit la lupta împotriva pandemiei de COVID-19 prin donații și sfaturi pentru susținătorii săi, însă irlandezul a răbufnit pe internet la adresa chinezilor.

Luptătorul a aflat că asiaticii au trimis produse medicale scumpe în Irlanda, țara sa natală, de o calitate scăzută, lucru care l-a enervat teribil pe "The Notorious".

"Într-adevăr, oribil! Nu doar că prețurile sunt foarte ridicate la toate articolele, dar acum nu sunt nici de folos. E vorba de măști, viziere, mănuși, ventilatoare, containere de oxigen. Toate au prețuri. E un comportament ridicol, inuman. Este barbar ce s-a făcut până aici, pe tot parcusul acestei pandemii. Barbar!", a explicat McGregor pe rețelele de socializare.

Irlandezii au înregistrat deja 4.273 de cauzri de coronavirus, dar și 120 de decese provocate de COVID-19.

Pandemia de COVID-19 a făcut victime și în familia lui Connor McGregor! "The Notorious" era în direct la TV, când a aflat că sora mamei lui a murit, cel mai probabil, din cauza coronavirusului, potrivit The Sun. Irlandezul a postat un mesaj pe Instagram, în care a fost furios din cauza acestui fenomen care are loc la nivel global.

McGregor se afla în studio-ul unei emisiuni din America, în momentul în care a primit tragica veste.

"Am primit un telefon în care mi s-a spus că iubita mea mătușă Anne a murit. Nu am mai putut intra în direct. Săraca mea mătușică iubitoare. Sora mamei mele", este o parte din mesajul postat de luptător pe rețelel de socializare.

Irlandezul de 31 de ani nu a fost extrem de clar în ceea ce privește cauza morții mătușii sale, însă a fost foarte furios la adresa noului virus, lucru care dă de înțeles că COVID-19 a stat la baza decesului acesteia.

"Virus idiot! Ce naiba se întâmplă? Odihnește-te în pace, Anne Moore, te iubesc", a mai scris McGregor în postarea sa de pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: