image
Sursa foto: tribuna.md

Ex-ambasadorul RM în SUA: Marea adunare cetățenească din 26 august trebuie să întrunească toate vocile celor nedreptățiți

Marele protest din 26 august trebuie să întrunească toate vocile celor nedreptățiți. Trebuie să transmitem un mesaj, că Republica Moldova nu este abandonată, ci aparține cetățenilor săi demni.

Sunt declarațiile membrului Comitetului Mișcării de Rezistență Națională, Igor Munteanu, director al IDIS Viitorul și fost ambasador al RM în SUA.

Igor Munteanu a făcut un apel către toți oamenii să participe la această importantă manifestație cetățenească din 26 august.

„Este o sărbătoare a libertății, nu a nomenclaturiștilor. Zilele de 26, 27 august au marcat independența acestui stat, un stat care trebuie să protejeze drepturile constituționale ale fiecărui cetățean. Această adunare cetățenească din 26 august trebuie să întrunească toate vocile celor obijduiți, celor abuzați, celor se simt afectați în interesele lor fundamentale”, a declarat directorul IDIS Viitorul.

„Nu trebuie să permitem cuiva să abuzeze în continuare această țară. Trebuie să transmitem un mesaj, că RM nu este abandonată, ci aparține cetățenilor săi demni, care au nevoie de o alternativă democratică în această țară și care pot să pornească un proces de recuperare democratică, o recuperare a instituțiilor care aparțin statului și libertăților noastre”, a mai spus Igor Munteanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: