image
Sursa foto: digisport.ro

Avocaţii presupusei victime a lui Ronaldo, variantă incredibilă: Ce informaţie au dat publicităţii

O americancă din Nevada l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o, în 2009, iar avocații acesteia au făcut câteva precizări despre momentul dificil prin care ar fi trecut Kathryn Mayorga. Aceștia susțin că femeia. în vârstă de 34 de ani, ar fi vrut să se sinucidă la acel moment, susțin jurnaliștii de la Mirror.

Mayorga l-a dat în judecată pe actualul atacant al lui Juventus, iar portughezul și-ar putea pierde o mare parte din avere dacă americanca va avea câștig de cauză, mai spue sursa citată. Conform avocaţilor, ea a suferit de stres post-traumatic în anii care au urmat atacului şi că sănătatea ei mintală s-a deteriorat încercând să ţină secret totul. Când totul s-a aflat în 2017, Mayorga a insistat să rămână anomină. Motivată de mişcare #MeToo, ea a făcut însă totul public.

"Ea a explicat că, de la atacul sexual din 2009, a suferit depresii, gânduri intruzive, a vrut să se sinucidă, a abuzat de alcool, a avut dificultăți în menținerea relațiilor personale și a locului de muncă", a susținut avocatul Leslie Stovall, într-o conferință de presă.

"Când a venit să vorbească cu noi, Kathryn Mayorga părea foarte fragilă din punct de vedere emoțional și era speriată", a declarat și avocata Larissa Drohobyczer.

Femeia a susținut că Ronaldo s-ar fi asigurat, la momentul respectiv, cu ajutorul unor avocați, că nu-l va reclama și nu va vorbi cu nimeni despre ceea ce s-a întâmplat, în schimbul a 375.000 de dolari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: