image
Sursa foto: Jurnal.md

Un tânăr, candidat la funcția de polițist, reținut pentru omorul bărbatului din Leova; L-ar fi confundat cu un animal

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut, fiind suspectat de omorul bărbatului de 40 de ani găsit mort pe un câmp din raionul Leova.

„Individul este originar din aceeași localitate cu victima. Cei doi, fiind cunoscuți, au mers la vânătoare ilegal (braconaj) pe parcursul nopții de 22 spre 23 iulie. Încălcând regulile de securitate, din motiv că victima și-ar fi schimbat locul dislocării stabilit în prealabil, confundându-l cu un animal, bănuitul a efectuat o împușcătură în direcția acestuia. Ulterior a constatat că și-a împușcat colegul, dar fiind afectat de cele întâmplate a plecat de la fața locului”, informează poliția printr-un comunicat de presă.

Actualmente, acesta își recunoaște vinovăția fiind reținut pentru 72 de ore. Bărbatul bănuit, recent a candidat la funcție de polițist în cadrul Inspectoratului de poliție Leova, dar ulterior și-a retras intenția.

Amintim că, în dimineața acestei zile, în extravilanul satului Hănăsenii Noi, în câmp, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 40 ani, locuitor al aceluiași sat, cu plagă în regiunea pieptului cauzată prin împușcătură.

Noutăţile partenerilor

comentarii: