image
Sursa foto: Getty Images

Ce lovitură se pregătește! Real Madrid, gata să trimită doi jucători la Juventus în schimbul lui Paulo Dybala

Real Madrid și Juventus pregătesc tranzacția anului pe piața de transferuri. Campioana Spaniei este gata să-i trimită pe Isco și Vinicius Jr. la Torino, în schimbul starului argentinian, Paulo Dybala.

Paulo Dybala nu a ajuns la o înțelegere cu Juventus pentru prelungirea contractului, scadent în vara anului 2022, iar despărțirea de "Bătrâna Doamnă" pare tot mai aproape. Chelsea s-a arătat interesată de numărul 10 de la Torino și ar fi dispusă să plătească aproape 100 de milioane de euro pentru un transfer pe Stamford Bridge, însă jurnaliștii de la AS notează că Real Madrid este favorită pentru obținerea semnăturii internaționalului sud-american.

Campioana din La Liga ar fi pregătită să renunțe la Isco și Vinicius Jr. pentru a-l aduce pe Dybala pe Santiago Bernabeu. Mijlocașul de 28 de ani se numără printre jucătorii folosiți foarte puțin de Zinedine Zidane și nu și-a ascuns frustrarea, în timp ce atacantul brazilian nu este privit cu încredere în vestiarul Realului, dovadă discuția neverosimilă dintre Benzema și Mendy, de la pauza meciului din UEFA Champions League, cu Borussia Monchengladbach.

Juventus a fost învinsă pe teren propriu de Barcelona, scor 0-2, în runda a doua a grupelor UEFA Champions League. Ousmane Dembele și Leo Messi au marcat pentru primul succes al catalanilor la Torino. Deși Alvaro Morata a îzbutit să înscrie de trei ori, toate reușitele au fost anulate pentru ofsaid. În absența lui Cristiano Ronaldo, jocul campioanei din Peninsulă a scârțâit serios, iar Paulo Dybala, omul de la care se aștepta o sclipire de geniu, a fost aproape inexistent.

În ciuda înfrângerii, Juventus rămâne pe locul doi în grupa G, cu trei puncte, la trei lungimi în spatele liderului Barcelona. "Bătrâna Doamnă" nu are mari emoții în ceea ce privește calificarea în runda următoare. Dinamo Kiev și Ferencvaros sunt pe ultimele două poziții, cu câte un punct, iar valoarea celor două formații nu le lasă să viseze la o eventuală primăvară în Liga Campionilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: