image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Luis Suarez la Juventus a intrat în standby! Decizie de ultimă oră luată de "Canibal"

Transferul lui Luis Suarez (33 de ani) la Juventus a intrat în standby. Presa apropiată de FC Barcelona anunţă că mutarea uruguayanului la Torino nu mai e atât de sigură.

Atacantul uruguayan a oprit tratativele pentru că are anumite dubii şi vrea să evalueze mult mai bine toate opţiunile pe care le are înainte de a lua o decizie, potrivit Sport. Nu se ştie exact ce l-a determinat pe Suarez să ia această decizie, însă mutarea e în standy. Sursa citată mai scrie că Luis Suarez va lua o decizie atunci când va fi convins sută la sută, după o analiză amănunţită.

Luis Suarez nu mai intră în planurile lui Ronald Koeman la FC Barcelona şi trebuie să-şi caute echipă, după ce antrenorul olandez l-a anunţat că nu va mai fi folosit.

"Canibalul" Suarez a fost anunţat că trebuie să-şi găsească echipă şi părea că se îndreaptă spre Juventus, care îi şi oferea un salariu apropiat de ceea ce câştigă la FC Barcelona, 10 milioane de euro. Presa din străinătate a scris în urmă cu câteva zile că Suarez şi Juventus bătuseră palma, iar totul stătea într-un examen de limbă italiană pe care trebuia să-l dea atacantul pentru a obţine paşaportul italian.

Ajax Amsterdam şi Inter Miami, din MLS, îl vor şi ele pe Luis Suarez, care nu duce lipsă de oferte după ce a fost trecut pe linie moartă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: