„Înțelegeam foarte bine că Plahotniuc face diferite provocări. El a început să întindă mâna, iar eu am arătat că nu. Faptul că au apărut diferite voci, cu Cornel, asta e trucat. Ei sunt specialiști în asta. Întrevederea a fost încercări de a mă provoca. Eu eram conștient de faptul că se regizează lucrul acesta.

Când am putut să refuz unele lucruri, am refuzat. Cei care încearcă să spună că sunt pasibili de investigații, nu e absolut nimic. A fost o provocare, nu m-am dat la această provocare. Eu cred că mi-am obținut scopul principal”, a declarat într-un interviu pentru Unimedia Igor Dodon.

Șeful statului, mai spune că nu știe ce era în punga care apare în filmuleț. „Am vrut să-i spun că iar umblați cu „borsetcile”, dar m-am încurcat. Nu au mai fost așa „culioșele”. Ei încearcă să mă destabilizeze, să fac greșeli”, a menționat Igor Dodon.

Amintim că pe data de 18 mai, deputatul Partidului Platforma DA Iurie Reniță a publicat un filmuleț, în care se vede cum Plahotniuc îi înmânează o pungă lui Igor Dodon. Reniță spune că în acea sacoșă s-ar fi fost bani.