image
Sursa foto: digi24.ro

Interceptări în dosarul Caracal: Dincă i-a povestit unui coleg de celulă că iniţial a vrut să arunce în râu corpul Luizei

Gheorghe Dincă i-a povestit unui coleg de celulă că, iniţial, a vrut să arunce în râul Olt corpul Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie 2019, însă apoi s-a răzgândit şi a ars cadavrul într-un butoi din curtea casei sale.

Conversaţiile dintre cei doi sunt redate în rechizitoriul trimis în instanţă de procurorii DIICOT, fiind probe importante la dosar.

„Conversaţie din data de 26.10.2019, începând cu orele 01:10:52.

Dincă Gheorghe: Păi stai să-ţi spun! Eu normal pe prima am vrut să o arunc în Olt.

Coleg celulă: Corect.

Dincă Gheorghe: Înţălegi? Am vrut să învelesc în sârmă... să dau peste sacii ăia, peste ălea. Ce m-am gândit: 'Bă omule, eu o duc la Olt...pă pod, seara. Opresc la mijlocul podului, nu vine nicio maşină din colo, din colo, se vede că dacă e bombat aşa vezi...oho, am luat-o şi ţup!'

Coleg celulă: Cu butoiul ai făcut experimentul pe loc?

Dincă Gheorghe: Da' ce experiment, mă! Că nu m-am gândit la experiment sau dacă e bine sau...

Coleg celulă: Voiai să scapi de mort.

Dincă Gheorghe: PĂI DA! SĂ SCAP SĂ NU MĂ PRINDĂ.

Dincă Gheorghe: SĂ SCAP CA SĂ NU MĂ PRINDĂ, SĂ NU MĂ DUC LA PUŞCĂRIE, ÎNŢĂLEGI?

Coleg celulă: Corect.

Dincă Gheorghe: SĂ SCAP!

DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Procurorii DIICOT explică în rechizitoriul prin care l-au trimis în judecată pe Gheorghe Dincă modul prin care acesta ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie 2019.

Anchetatorii precizează în documentul trimis instanţei că, în urma unui conflict iscat între Gheorghe Dincă şi Luiza Melencu, ca urmare a unui act sexual petrecut între cei doi, „Dincă ar fi trecut la planul de suprimare a vieţii victimei, fiind conştient că acesta era singurul mod de a-şi ascunde faptele extrem de grave deja comise şi astfel de a scăpa de răspundere”.

În continuare, anchetatorii detaliază modul în care Dincă ar fi încercat să scape de corpul Luizei Melencu.

Sursa: Agerpres.ro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: