image
Sursa foto: sport.es

PSG îi oferă un pact lui Neymar : Încă un an pe Parc des Princes, după e liber să plece la Barcelona

Neymar (27 de ani) a făcut clar, în această vară, faptul că vrea să plece de la Paris Saint-Germain, pentru o revenire la Barcelona.

PSG nu este dispusă să renunțe prea repede la starul brazilian și i-a propus o variantă prin care speră să-l țină pe Parc des Princes încă un sezon, anunță sport.es.

Conform publicației spaniole, "pactul" propus de parizieni ar fi următorul : Neymar va rămâne încă un sezon la PSG, iar din sezonul 2020/2021 va fi lăsat să plece la Barcelona.

Aceasta pare să fie cea mai bună soluție pentru toate părțile: PSG îl păstrează pe Neymar încă un sezon, pentru o ultimă încercare de a cuceri trofeul Champions League cu ajutorul brazilianului. Barcelona va plăti fără nicio problemă suma de transfer a lui Neymar în sezonul viitor, după ce în această vară a cheltuit peste 200 de milioane de euro pe transferuri, iar Neymar va reuși să se întoarcă în sfârșit la Barcelona.

În acest sens, directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, ar fi luat deja legătura cu apropiații lui Neymar, urmând ca o întâlnire "față în față" cu jucătorul să aibă loc în următoarele ore.

Cristiano Ronaldo crede că Neymar va rămâne la PSG

Cristiano Ronaldo nu s-a abținut de la comentarii și a vorbit pe larg despre situația actuală a lui Neymar.

"Sincer, nu știu dacă se va întoarce la Barcelona. Este un mare jucător și mă înțeleg foarte bine cu el. Recent, am jucat într-o reclamă împreună. Se vorbește mult despre el, Real, Barcelona, Juventus... Este datoria presei pentru că trebuie să vindeți ziare, dar eu cred că el va rămâne la Paris.", le-a spus Ronaldo jurnaliștilor.

Întrebat dacă, în cazul în care Neymar o va părăsi pe PSG, preferă o destinație pentru acesta, Ronaldo a declarat : "Dacă nu va rămâne la PSG, va caută o echipă unde poate fi fericit și unde își poate manifesta jocul. Sper să nu se accidenteze din nou, pentru că a avut multe accidentări și asta îl îngrijorează."

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: