image
Sursa foto: Instagram

Fanii lui Malmo s-au răzbunat pe Zlatan! Au vandalizat statuia jucătorului şi apoi i-au dat foc

Zlatan Ibrahimovic a devenit acţionar la un club de fotbal până când va decide echipa la care va juca din această iarnă. Atacantul deţine 25% din gruparea Hammarby, cea la care este proprietar grupul american care patronează şi LA Galaxy.

Ştirea i-a înfuriat pe fanii lui Malmo, echipa de suflet a lui Zlatan - faptul că jucătorul a investit la un alt club nu a rămas fără urmări. Luna trecută, a fost dezvelită statuia lui Zlatan Ibrahimovic chiar în centrul oraşului, iar trădarea a fost pedepsită. Statuia a fost vandalizată după ce un colac de toaletă a fost plasat pe unul din braţele jucătorului.

Apelurile autorităţilor nu au avut niciun efect, iar suporterii au trecut la acţiuni şi mai grave şi au dat foc statuii strigând Iuda!.

Mai mult, suporterii din oraşul natal al lui Ibra au cerut, mai mult în glumă, ca statuia să fie refăcută ca să-l înfăţişeze pe jucător executând o foarfecă, unul din procedeele sale preferate. Oficialităţile din Malmo au anunţat că regretă incidentul şi speră ca jucătorul, considerat un model pentru tineri, să fie tratat cu mai mult respect.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: