image
Sursa foto: Getty Images

Cum s-au schimbat cotele, după primele două partide din grupe: Favoritele la Mondial şi la titlul de golgheter

Astăzi se joacă ultimele partide din runda a doua a Mondialului din Rusia, astfel că avem o imagine de ansamblu mai bună asupra a ceea ce joacă principalele candidate la trofeu. Brazilia se menţine favorita numărul unu, doar că Spania îi face marcaj "strâns".

Deşi au făcut doar egal cu Elveţia şi s-au impus în prelungiri contra Costa Ricăi, elevii lui Tite sunt văzuţi în continuare de bookmakeri cu cele mai mari şansă să câştige CM. Spania are aceeaşi cotă precum cvintupla campioană mondială, deşi nici ibericii nu au impresionat contra Iranului.

Echipa care a prestat cel mai spectaculos fotbal de până acum la turneul final, Belgia, e văzută a treia favorită, oricine va paria 1 leu pe "dracii roşii" urmând a câştiga de 7 ori suma investită, în cazul unui succes final, la Moscova.

De menţionat că Argentina lui Messi e abia a 9-a favorită, lucru perfect justificabil, având în vedere corecţia primită de la Croaţia. De altfel, dacă Nigeria nu învingea Islanda, "pumele" mai păstrau doar şanse teoretice de calificare.

Surprinzătoare e, în schimb, cota Portugaliei. În ciuda faptului că are un Ronaldo în formă maximă, campioana europeană e doar a 8-a favorită, fiind sub Croaţia sau Anglia.

Cotele naţionalelor la câştigarea Mondialului

Brazilia - 5

Spania - 5

Belgia - 7

Germania - 7

Franţa - 9

Anglia - 11

Croaţia - 12

Portugalia 16

Argentina - 20

În privinţa titlului de golgheter, lupta pare a fi una în patru. Totuşi, cele mai mari şanse le au Ronaldo şi Lukaku. De notat că Neymar, văzut de unii cu prima şansă iniţial, are acum o cotă imensă să termine Mondialul cu cele mai multe goluri înscrise. În aceeaşi situaţie e şi Messi, care încă nu a marcat în Rusia.

Cote titlul de gogheter la CM 2018

Ronaldo - 2,5

Lukaku - 3

Diego Costa - 5

Kane - 5

Neymar - 20

Hazard - 20

Coutinho - 25

Cheryshev - 25

Griezmann - 50

Suarez - 50

Messi - 50

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: