image
Sursa foto: Getty Images

Regulile nu sunt şi pentru Maradona: Cum a fost surprins argentinianul la meciul cu Islanda

Diego Maradona a fost surprins în mai multe rânduri suferind pentru Argentina în tribune, în timpul meciului pe care sud-americanii l-au terminat la egalitate cu Islanda, scor 1-1, iar fostul mare fotbalist nu a mai făcut faţă tensiunii şi şi-a aprins un trabuc.

Rămâne de văzut dacă fostul selecţioner al "pumelor" va fi sancţionat de gazdele competiţiei, în condiţiile în care fumatul este interzis pe stadioanele Cupei Mondiale. Nu este permisă nici măcar folosirea ţigărilor electronice.

Campiona mondial cu Argentina în 1986, când a fost starul indiscutabil al turneului final din Mexic, Maradona este cunoscut pentru nonconformismul său, dar şi pentru că este un fan al trabucurilor.

Imaginile cu El Pibe D'Oro în timp ce fuma nu reprezintă singura controversă legată de Diego. Jurnalista BBC Jacqui Oatley l-a acuzat pe argentinianul de 57 de ani că ar fi făcut un gest rasist la adresa unor suporteri sud-coreeni care i-au scandat numele.

În acelaşi timp, Maradona a avut parte şi de o surpriză neplăcută, la meciul de deschidere de la CM, Rusia - Arabia Saudită 5-0, când paznicii nu l-au recunoscut și nu i-au dat voie să meargă în parcarea VIP, pentru a-și lua mașina.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: