image
Sursa foto: Getty Images

Lovitura pregătită de Liverpool pentru înlocuirea lui Firmino: Prețul starului dorit de Jurgen Klopp

Liverpool pregătește una dintre loviturile verii pe piața transferurilor. Timo Werner este dorit cu insistență pe Anfield Road de către Jurgen Klopp.

Bild anunță că atacantul de 23 de ani poate ajunge în Premier League pentru 60 de milioane de euro, datorită unei clauze pe care neamțul o are în contractul cu Leipzig.

Liverpool nu este singurul club important al Europei care se află pe urmele lui Werner. Barcelona îl vede drept înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez.

Werner, atacant cotat la 75 de milioane de euro, și-a trecut în cont în toate competițiile acestui sezon 25 de goluri și 10 pase decisive, în tricoul lui Leipzig.

Venirea lui Werner ar putea facilita plecarea lui Roberto Firmino la Bayern Munchen. Bavarezii sunt dispuși să achite 88 de milioane de euro pentru brazilianul de 28 de ani.

Firmino se află pe Anfield din 2015, atunci când a fost transferat de la Hoffenheim pentru 41 de milioane de euro. Brazilianul are 36 de meciuri şi zece goluri marcate în acest sezon pentru Liverpool, în toate competiţiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: