image
Sursa foto: Getty Images

Thomas Tuchel nu este sigur că Kylian Mbappe și Neymar vor continua la PSG

Thomas Tuchel, antrenorul campioanei Franței, PSG, pare într-un fel resemnat că ar putea să-i piardă pe Kylian Mbappe și Neymar. Antrenorul german va căuta soluții pentru a umple golul lăsat de cei doi. Thomas Tuchel nu crede că atacntul francez va cuceri Gheata de Aur.

Thomas Tuchel își dorește ca cele două vedete să continue să îmbrace tricoul parizienilor, dar se așteaptă ca ele să părăsească echipa. "Ca antrenor, aș vrea ca Mbappe și Neymar să continue aici, dar acesta este fotbalul, nu suntem naivi. Multe cluburi doresc să transfere o mulțime de jucători , iar piața este nebună. Dacă mă întrebi pe mine, antrenorul, da, vreau să rămână aici în sezonul următor. Dar dacă nu vor rămâne, vom găsi soluții", a declarat antrenorul într-o conferință de presă.

Real Madrid vrea să se întărească în această vară. Președintele Florentino Perez i-a promis lui Zinedine Zidane că-i va face o echipă trăznet, capul de afiș al transferurilor "galactice" fiind Neymar sau Mbappe, pentru că este greu de crezut că pot fi transferați ambii la pachet.

PSG a ţinut să pună capăt speculaţiilor referitoare la un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, anunţând că starul fotbalului francez va juca şi în sezonul viitor la gruparea de pe Parc des Princes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: