image
Sursa foto: Igor Dodon // Facebook

Dodon: „Cum să nu merg prin spitale să-i susțin pe medici? Eu ieri am înmânat 20 sau 30 sau 40 sau 50 de diplome”

Igor Dodon susține că va continua vizitele în raioanele Republicii Moldova pentru că are de împărțit diplome la medici.

În ultimele zile în Republica Moldova s-au înregistrat un număr record de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Acest fapt se datorează scoaterii restricțiilor susține Igor Dodon în emisiunea sa „Președintele Răspunde”. Acesta a menționat că moldovenii nu ascultă de sfaturile medicilor și au dat busna peste tot odată cu scoaterea restricțiilor. Totodată Igor Dodon menționează că situația este sub control și că spitalele din RM fac față epidemiei de COVID-19.

Acum noi suntem pregătiți. Eu am mers în 20, 25 de spitale din toate raionele din RM, acolo situația arată că medicii sunt pregătiți, au consumabile, știu cum să reacționeze, sunt paturi necesare pentru cei infectați cu COVID-19. Totul este sub control, eu după cum ați văzut nu mă implic în ultimul timp, pentru că este guvernul. Eu m-am implicat la prima etapă, luna martie, aprilie mai insistent”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a menționat că în ultimul timp este criticat pentru faptul că merge în vizite de lucru în raioanele din republică, fără a purta mască, dar acest lucru este necesar pentru că are de înmânat diplome la medici.

Vin foarte multe critici că eu merg prin spitale prin raioane. Dap cum să nu merg prin spitale să-i susțin pe medici. Eu ieri am înmânat 20 sau 30 sau 40 sau 50 de diplome într-un raion și în altul. Oameni care stau în prima linie, anul acest e anul lucrătorilor medicali, cum să nu merg să-i susțin”, a spus Igor Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: