image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid și Liverpool, duel pe piața transferurilor. Mijlocașul de 65 de milioane de euro disputat de cele două

Aurelien Tchouameni (22 de ani) este unul dintre jucătorii care a impresionat în ultimii doi ani în Ligue 1, iar evoluțiile sale l-au propulsat și la echipa națională a Franței.

Mijlocașul a devenit o țintă pentru marile cluburi din Europa, iar Real Madrid părea că se află în pole-position pentru semnătura sa.

Ultimele informații venite din presa engleză anunță însă că Liverpool a luat legătura cu agenții jucăturului din Hexagon și este foarte interesată să-l deturneze din drumul său către Santiago Bernabeu.

Prețul pe care AS Monaco îl vrea pe Aurelien Tchouameni ar fi de aproximativ 65 de milioane de euro, sumă pe care ibericii au fost de acord să o plătească încă de acum câteva săptămâni, când mutarea părea ca și realizată.

Mijlocașul s-a mai aflat și pe lista celor de la PSG, însă se pare că acesta le-a transmis agenților săi că nu dorește să meargă la gruparea din capitala Franței, în special din cauza zvonurilor apărute cu privire la atmosfera proastă din vestiarul echipei.

În actuala stagiune, Tchouameni a fost om de bază pentru AS Monaco, având până acum 47 de partide, în care a marcat de trei ori și a pasat decisiv în două rânduri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: