image
Sursa foto: Facebook/Stela Macari

FOTO: Deși guvernarea a promis că le aduce pensiile acasă, bătrânii sunt nevoiți să aștepte la oficiile poștale

Deși premierul Ion Chicu a anunțat oamenii în etate că le va fi adusă pensia acasă, aceștia sunt nevoiți să aștepte ore în șir la oficiile poștale pentru a-și ridica banii, afirmă deputata Platformei DA Stela Macari.

„Dumbrăveanu sau Chicu ar rezista în acest rând cât e ziua de mare, alegând între riscul de a ajunge la spital și a nu mai ieși de acolo sau necesitatea de a-și ridica cei câțiva bănuți care să-i împartă între o bucată de pâine și o simplă mască?! Am fost contactată recent de o pensionară din mun. Chișinău care, cu lacrimi în ochi, mi-a spus că așteaptă de ceva timp (cam de dimineață) în fața oficiului poștal de pe Albișoara, pentru a-și ridica pensia pentru luna aprilie. Tuturor pensionarilor li s-a comunicat că oficiul poștal nu deține bani cash și trebuie să mai aștepte. Să tot aștepte”, a comentat Stela Macari.

Potrivit legislatoarei, și luna trecută mai mulți pensionari au fost nevoiți să se deplaseze la oficiul poștal pentru a-și ridica pensiile.

„Deși Chicu declară că pensionarii își vor primi și în această lună pensiile la domiciliu pentru a evita riscurile contaminării cu Covid-19, imaginile realităților înspăimântătoare desprinse, sunt total opuse. Sunt pensionari care și luna trecută și-au ridicat pensiile la oficiul poștal, dar nu au primit-o la domiciliu”, a spus Stela Macari.

pensiipensii
pensiipensii
pensiipensii

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: