image
Sursa foto: Getty Images

Condiţia care face posibil un transfer-bombă! Ce cere Neymar pentru a reveni gratis la Barcelona

Neymar (29 de ani) e gata să revină la Barcelona gratis, în 2022, cu o singură condiţie. Presa din Spania a aflat despre doleanţa starului brazilian. Fostul număr 11 de pe Camp Nou e gata să îmbrace din nou tricoul blaugrana din vara anului viitor dacă Joan Laporta îi promite că îi păstrează salariul pe care-l are la PSG. Neymar era gata să semneze o nouă înţelegere cu formaţia din Paris, însă s-a răzgândit şi vrea să se întoarcă la FC Barcelona.

Deşi îşi dăduse acordul pentru prelungirea contractului cu PSG şi presa din Franţa susţinea că semnătura e doar o formalitate, Neymar s-a răzgândit şi revenirea sa la FC Barcelona e din nou subiect de actualitate. Brazilianul vrea să joace cu Leo Messi din nou şi era gata să semneze prelungirea pe Parc des Princes pentru că era convins că Messi va semna şi el cu PSG. Doar că acum convingerea sa s-a schimbat.

Pentru a putea juca din nou cu Messi, Neymar va trebui să revină la FC Barcelona, iar Don Balon susţine că fotbalistul "Selecao" e gata să se întoarcă pe Camp Nou gratis, în vara lui 2022, când îi expiră contractul cu PSG. Totul pentru ca Barcelona, aflată într-o situaţie financiară grea, să nu plătească nicio sumă de transfer. Cu o singură condiţie, însă. Neymar vrea ca Laporta să-i promită că va avea acelaşi salariu pe care-l încasează la PSG, adică 36 de milioane de euro pe an.

Cei doi ar putea bate palma, având în vedere că Barcelona va vinde mai mulţi jucători pentru a face rost de bani în această vară. În plus, Neymar ar reveni pe Camp Nou fără niciun cost de transfer, ceea ce înseamnă automat un salariu mai mare pe care să-l încaseze jucătorul. Mai mulţi jurnalişti din presa spaniolă au scris în cursul săptămânii că Laporta a purtat deja primele negocieri cu agentul lui Neymar, Pini Zahavi, care-l reprezintă şi pe David Alaba.

Spre finalul lui 2020, Neymar făcea o declaraţie interpretabilă după un meci cu Manchester United din grupele Ligii Campionilor. Atunci, brazilianul care a jucat pentru Barcelona din 2013 până în 2017 a spus că îşi doreşte să facă din nou echipă cu Messi, iar acest lucru să se întâmple în sezonul viitor. Pe moment, declaraţia a fost interpretată ca şi cum Messi ar urma să semneze cu PSG şi se părea că aşa va fi, dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să joc din nou cu el (n.r. - Messi), să mă pot bucura să fiu din nou pe teren cu el. Ar putea juca în locul meu. Nu va avea probleme, sunt sigur. Vreau să joc din nou cu el şi sunt sigur că, în sezonul viitor, trebuie să o facem", a declarat Neymar reporterilor brazilieni, informează mirror.co.uk.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: