image
Sursa foto: Getty Images

"E ceva incredibil!" Ce a putut să mai spună Conte, după ce Inter a terminat pe ultimul loc grupa din Champions League

Inter Milano a dominat meciul cu Şahtior Doneţk (0-0), disputat miercuri pe San Siro în Liga Campionilor la fotbal, dar italienilor le-a lipsit golul care i-ar fi calificat în optimile de finală.

Antrenorului Antonio Conte nu îi venea să creadă la final că poarta ucrainenilor a rămas neperforată în dublul duel din Grupa B, transmite AFP.

În urma acestui rezultat, Inter a ocupat ultimul loc în grupă cu şase puncte şi a fost eliminată din cupele europene, în timp ce Şahtior s-a clasat pe locul al treilea, cu opt puncte, şi a prins Europa League.

''Echipa a făcut tot ce trebuia să facă, singurul lucru care ne-a lipsit a fost golul. Este ceva incredibil, faptul că nu am reuşit să marcăm contra lui Şahtior Doneţk în 180 minute (0-0 şi în meciul din Ucraina). Portarul lor, atât în meciul tur, cât şi în cel retur, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Va trebui să analizăm toate acestea, la rece, nu poate fi just modul în care am ieşit.

Există multă decepţie, dar nu ne-a lipsit nici concentrarea, nici determinarea şi nici agresivitatea. Nu am reuşit să marcăm şi fără gol nu poţi câştiga. În plus, nu am avut şansă cu arbitrii şi VAR în timpul acestei competiţii, dacă privim anumite acţiuni care nu au fost revizuite sau evaluate. Inter nu s-a bucurat de respect. Este o mare amărăciune, pentru că ne-am fi putut califica'', a declarat Conte, după meciul în care portarul român Ionuţ Radu a fost rezervă la Inter.

În sezonul trecut din Europa League, Inter surclasa Şahtior Doneţk cu 5-0, la Dusseldorf, în drumul către finala, pierdută cu Sevilla FC (2-3).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: