image
Sursa foto: Getty Images

Nurmagomedov i-a răspuns lui Justin Gaethje după victoria de răsunet din UFC: Mereu există lei înfometați

Khabib Nurmagomedov (31 de ani) i-a transmis un mesaj public lui Justin Gaethje (31 de ani), după victoria de la gala UFC 249.

Khabib Nurmagomedov nu a putut participa la UFC 249 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, astfel că în Jacksonville s-au luptat Justin Gaethje și Tony Ferguson. Chiar dacă pleca cu șansa a doua, Justin Gaethje l-a învins pe Ferguson și a devenit campion mondial interimar al categoriei uşoare.

Imediat după meci, Justin Gaethje a anunțat că așteaptă duelul cu Khabib Nurmagomedov: "Lucrez de la 4 ani, zi de zi, adrenalina îmi curge prin vene. Sunt din ce în ce mai bun. Am un antrenor de clasă. Khabib e cel mai bun din lume, nu vreau pe altcineva acum, vreau să mă lupt cu el", a spus Justin Gaethje.

Khabib Nurmagomedov i-a răspuns pe Twitter: "În acest sport, mereu vor exista lei înfometați care îți vor respira în ceafă. Dacă te relaxezi, ești mâncat. Nu voi ceda, cu siguranță ne vom lupta", a scris Khabib pe Twitter.

Gaethje a dominat lupta cu Ferguson şi în ultima repriză, după câteva croşee năucitoare aplicate lui Ferguson, arbitrul Herb Dean a pus capăt luptei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: