image
Sursa foto: Getty Images

Jack Grealish, gata să devină cel mai scump transfer din istoria Premier League! Suma colosală pregătită de Manchester City

Jack Grealish (25 de ani) este un jucător la mare căutare în Anglia, după un sezon excelent în Premier League și un Campionat European în care a avut evoluții bune atunci când a primit șanse.

Mijlocașul a fost curtat în trecut și de Manchester United, însă echipa care își dorește cel mai mult să își asigure serviciile sale în această vară este Manchester City.

Recent, jurnalistul Fabrizio Romano a confirmat faptul că Aston Villa și Manchester City se află în contact direct pentru transferul fotbalistului. Un alt ziarist, Pete O'Rourke, a dezvăluit și suma pentru care s-ar materializa mutarea.

"Cel mai recent lucru pe care l-am auzit în legătură cu asta este faptul că Manchester City este foarte încrezătoare în materializarea acestui transfer. Probabil va fi și un transfer record în Premier League. Aproape 100 de milioane de lire pentru Grealish, iar semnele primite de City spun că transferul se poate face. Jack Grealish va juca pentru Manchester City începând cu noul sezon", a scris O'Rourke.

Dacă mutarea s-ar realiza pentru suma dezvăluită de O'Rourke, căpitanul celor de la Aston Villa va deveni cel mai scump transfer din istoria campionatului englez.

Momentan, recordul este deținut de Paul Pogba (105 milioane de euro), urmat de Harry Maguire (87 milioane de euro) și Jadon Sancho (85 de milioane de euro).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: