Șeicul a deschis procesul împotriva fostei sale în Londra, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie. El va fi reprezentat de Lady Helen Ward of Stewarts, o firmă importantă de avocatură din Londra, anunță CNN.

Prinţesa Haya, una dintre fiicele fostului rege al Iordaniei, este cunoscută la nivel internaţional, fiind prietenă apropiată cu Prinţul Charles al Marii Britanii şi cu soţia sa Camilla, Ducesa de Cornwall.

Ea este absolventă a facultății de Politică, Filosofie şi Economie de la Oxford și s-a căsătorit cu șeicul în 2004, fiind a șasea sa soție. Prinţesa Haya, în vârstă de 45 de ani, a fugit iniţial în Germania în acest an pentru a cere azil, scrie libertatea.ro.

Conform unor informaţii, ea s-ar afla acum într-o vilă de 85 de milioane de lire în Kensington Palace Gardens, în centrul Londrei, conform BBC. Potrivit unor surse apropiate prințesei, decizia ei de a fugi de lângă soțul său a fost provocată de o serie de informații pe care le-a aflat despre întoarcerea în Dubai a uneia dintre fiicele şeicului, Latifa.