image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona a oprit negocierile! Cel mai așteptat transfer al verii a picat. Anunțul președintelui

Lautaro Martinez a reprezentat una dintre principalele ținte de transfer ale Barcelonei pentru perioada de mercato din vară, dar, pretențiile financiare ale celor de la Inter au dus, cel mai probabil, la eșecul negocierilor.

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, confirmă negocierile purtate cu Inter pentru Lautaro Martinez în ultima perioadă, însă, în același timp, anunță că discuțiile sunt sistate, cel puțin pentru moment.

”Fereastra de transferuri din această vară va fi diferită față de anii precedenți. Chiar și cluburile mari vor fi nevoite să fie atente la costuri. În cazul lui Lautaro Martinez, negocierile au fost oprite pentru moment, am discutat cu cei de la Inter ultima dată în urmă cu câteva săptămâni”, a declarat Josep Bartomeu, conform Sport.

După oprirea negocierilor pentru Lautaro Martinez, oficialii catalani au luat o decizie și în privința antrenorului Quique Setien. Josep Bartomeu susține că tehnicianul numit la începutul anului va continua la Barcelona cel puțin până la finalul actualului sezon din Liga Campionilor.

”Quique Setien va conduce echipa în aceste două etape și în Liga Campionilor. E un sezon diferit, vom juca Champions League în luna august și, cu siguranță, el va fi antrenorul echipei. Dorința noastră este ca Setien să ducă la bun sfârșit contractul cu Barcelona”, susține Bartomeu.

Barcelona, cu două etape înaintea finalului sezonului din La Liga, este la un punct în spatele liderului Real Madrid, care are un meci mai puțin disputat, cu Granada, luni, de la ora 23:00, în direct la Digi Sport 2.

În Champions League, Barcelona va disputa returul ”dublei” din optimi cu Napoli, după 1-1 în prima manșă, pe 8 august, pe teren propriu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: