image
Sursa foto: Getty Images

Disputat de Real Madrid și Juventus Torino, Zinedine Zidane a ales

Liber de contract după ce în vară s-a despărțit de Real Madrid, Zinedine Zidane (46 de ani) este la mare căutare. Antrenorul francez este disputat de Juventus și de gruparea de pe Bernabeu, acolo unde este dorit înapoi de Florentino Perez.

Real Madrid a câștigat ultimele 3 ediții ale UEFA Champions League, cu Zidane la timonă, dar acum este în criză profundă. Zilele lui Santiago Solari pe banca "albilor" sunt numărate, iar Zinedine Zidane a fost contactat de Florentino Perez pentru a reveni la echipă.

Conform France Football, care citează El Pais, tehnicianul francez i-ar fi dat deja răspunsul președintelui grupării de pe Bernabeu. Iar acesta a fost unul negativ. "Este haos la Real Madrid. Eliminată din Cupa Spaniei de rivala Barcelona și din UEFA Champions League de Ajax, gruparea blanco se află pe locul 3 în La Liga, la 5 puncte în spatele lui Atletico Madrid. Zinedine Zidane a refuzat să revină la echipă în aceste condiții.", scrie sursa citată.

El Pais mai scrie că Zidane își pregătește revenirea în fotbal, dar nu la Real Madrid, ci la campioana Italiei. "Atenția lui Zizou se îndreaptă acum spre Juventus. Clubul italian i-a propus unui contract campionului mondial din 1998, care va prelua echipa de la Massimiliano Allegri", scriu spaniolii.

În ultimele săptămâni, s-a discutat din ce în ce mai mult despre posibila destinație a lui Zinedine Zidane. Juventus, PSG, Chelsea și Real Madrid se numără printre echipele care-l au în vizor pe francez, însă dintre toate numele vehiculate, gruparea din Torino este favorită să-l aducă pe "Zizou".

Juventus Torino are prima șansă în cursa pentru câștigătorul ultimelor trei ediții UEFA Champions League. Drept dovadă, săptămâna trecută, Zinedine Zidane a fost invitatul special al bianconerilor pentru ultima partidă din Serie A.

Vineri, 8 martie, Zinedine Zidane a făcut deplasarea la Torino. Fostul internațional al "Cocoșului Galic" a urmărit meciul Juventus - Udinese 4-1, din tribuna stadionului campioanei Italiei, informează Goal.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: