Potrivit publicației Cuatro, șefii au avut o întâlnire și cei mai mulți dintre ei au concluzionat că ar fi cel mai bine să-l dea pe Griezmann la schimb cu Neymar.

Mișcarea ar fi una bună pentru Barcelona atât pe plan sportiv, cât și economic. Catalanii ar scăpa astfel și de povara unuia dintre cele mai mari salarii din club, mai ales că sosirea lui Neymar îi va face să bage adânc mâna în buzunar.

Cu toate că în conducerea Barcelonei sunt și persoane care nu cred că ar fi o idee bună, cei mai mulți sunt convinși că e o mutare pozitivă.

În acest sezon, atacantul de 28 de ani a marcat 14 goluri în 35 de meciuri pentru Barca. Francezul a fost adus pentru 120 de milioane de euro de la Atletico Madrid în iulie 2019.

În plus, oficialii catalanilor ar vrea să-l includă în această operațiune și pe Ousmane Dembele, pentru că s-au săturat de accidentările pe bandă rulantă.

În acest sezon, Dembele a prins doar 9 meciuri oficiale în acest sezon și a marcat un singur gol. Atacantul a fost unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria catalanilor, care au plătit Borussiei 125 de milioane de euro în august 2017.

Acum, valoarea sa de piață este de 75 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Acum a rămas să se pună de acord toți factorii de decizie în privința detaliilor.