„Este o analiză primară poate este înregistrată o creștere și mai mare. Mediul de business a înțeles că în situația de criză comerțul online este ca o scăpare, ca o pernă de salvare”, a declarat Iuliana Drăgălin în cadrul conferinței online, organizată de Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” cu tema „COVID-19: cum salvăm economia națională și pregătim terenul pentru o relansare post-criză?”.

Precizăm că antreprenorii locali își pot vinde produsele și serviciile pe o nouă piață online – „Iarmarocul IMM-urilor”, un grup creat pe Facebook pentru a susține mediul de afaceri în vânzarea produselor și serviciilor în actualele condiții restrictive pentru circulație și activitate antreprenorială.

La acest grup pot adera toți doritorii care vor să vândă sau să cumpere produse sau servicii livrate de către antreprenorii autohtoni.

Platforma a fost deschisă la inițiativa Ministerul Economiei și Infrastructurii de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.