image
Sursa foto: moldova24.info

Micuțul de trei ani care s-a intoxicat cu ciuperci la Rezina a ieșit din comă

Noi detalii despre tragedia de la Rezina, unde două femei, mamă și fiică au murit după ce s-au intoxicat cu ciuperci, iar un copil a fost internat la spital în reanimare. Astăzi, micuțul a ieșit din comă după ce a fost inconștient două zile.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și a Copilului din municipiul Chișinău, Maxim Cazacu.

Copilul a ieșit din comă iar starea lui de sănătate este mai bună în prezent. El a fost inițial internat la Rezina, iar apoi transferat la Institutul Mamei șu Copilului din Chișinău. Sperăm ca în următoarele trei zile acesta se va reabilita”, a declara purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și a Copilului din municipiul Chișinău, Maxim Cazacu

Amintim că luni două femei, una de 26 și alta de 47 de ani au decedat după ce s-ar fi intoxicat cu ciuperci. Potrivit poliției, corpul neînsuflețit al femeii în vârstă de 24 de ani a fost găsit în camera de baie, iar a mamei acesteia în vârstă de 47 de ani în dormitorul apartamentului. Acestea s-ar fi intoxicat de la ciuperci care au fost găsite preparate în bucătăria locuinței.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: