image
Sursa foto: Instagram

Neymar, aspru criticat de către un fost internațional brazilian: Nu este fotbalist, ci o celebritate, un răsfățat

Neymar este un mare nume al fotbalului mondial, fără dar și poate. Este cel mai scump fotbalist din lume, unul dintre cei mai marketabili și totodată, unul dintre cei mai excentrici. Neymar este iubit și totodată, într-o mare măsură, antipatizat.

Printre cei mai aspri critici ai lui Neymar este chiar compatriotul său, Neto. În vârstă de 52 de ani, fostul internațional crede că Neymar nu știe să profite la maximum de talentul său. Stilul său de viață, respectiv lipsa disciplinei în afara terenului reprezintă marea sa problemă. În acest context, potrivit lui Neto, Neymar nu poate fi comparat vreodată cu Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

"Neymar este unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, dar l-ați văzut pe Messi cum joacă împotriva lui Real Madrid? L-ați văzut pe Messi împotriva celor de la Sevilla? L-ați văzut pe Cristiano Ronaldo cum joacă la Juventus, la 33 de ani? Este golgheter în Italia", a declarat Jose Ferreira Neto pentru Esporte Interativo.

În opinia lui Neto, Brazilia nu și-a atins potențialul maxim la Cupa Mondială din cauza lui Neymar.

"El nu este un fotbalist, ci o celebritate, este un răsfățat! (...) Din cauza lui nu am câștigat Cupa Mondială, pentru că nu joacă nimic pentru echipa națională", a declarat fostul internațional al Braziliei.

În prezent, Neymar este accidentat și se recuperează în Brazilia. Starul lui PSG stă pe tușă de la începutul lui ianuarie, iar zilele acestea a fost surprins la Carnavalul de la Rio.

Jose Ferreira Neto, fost mijlocaș ofensiv, a evoluat de-a lungul carierei sale la cluburi din Brazilia, precum Sao Paulo, Palmeiras, Corinthians și Santos, dar și la echipe din Columbia, ca Millonarios sau Deportivo Italia. Pentru naționala Braziliei a bifat 16 selecții și 7 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: