image
Sursa foto: asd.gov.md

FOTO // Cum se desfășoară circulația rutieră pe drumurile naționale

Administrația de Stat a Drumurilor informează că până în prezent toate drumurile din țară sunt accesibile, fără a fi înregistrate blocaje de circulație, iar muncitorii lucrează pentru combaterea lunecușului și deszăpezirea drumurilor publice.

Între orele 7:00 și 12:00 nu au fost înregistrate sectoare de drum blocate. În municipiul Chișinău, raioanele Cahul, Cantemir, Taraclia, Căușeni, Ștefan Vodă, Basarabeasca, Cimișlia, Leova, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari și UTA Găgăuzia a nins, formându-se lapoviță, partea carosabilă a drumurilor publice naționale din aceste regiuni fiind lunecoasă și înzăpezită.

asd.gov.mdasd.gov.md

În această perioadă, pentru combaterea lunecușului și deszăpezirea drumurilor publice au fost executate intervenții cu opt autogredere, 16 buldozere cu pneuri, 35 de distribuitoare auto și implicarea a 16 muncitori rutieri.

asd.gov.mdzăpadă

În cazul situațiilor de blocaj pe traseele naționale, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela în regim non-stop la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

asd.gov.mdninsoare

asd.gov.mdasd.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: