image
Sursa foto: radiotimisoara.ro

Ministerul Educației atenționează: „În spațiul public circulă un demers FALS privind recuperarea orelor începând din toamnă”

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării atenționează despre apariția în spațiul public a unui demers FALS privind recuperarea orelor din semestrul II al anului de studii 2019-2020, începând cu data de 01.09.2020.

Conform Metodologiei privind continuarea la distanţă a procesului educațional în condiții de carantină pentru instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal, pe perioada suspendării procesului educaţional în sălile de studii, procesul educațional se desfășoară la distanță, pe toată perioada stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Toate documentele emise de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării sunt plasate pe site-ul oficial al instituției și pagina de Facebook a ministerului.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării informează că va solicita organelor abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor informații false, cu scopul de a dezinforma cetățenii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: