image
Sursa foto: digisport.ro

Leicester s-a înțeles cu Man. City pentru transferul lui Mahrez. Cât va câștiga algerianul și când va fi prezentat

Manchester City a finalizat cu bine transferul lui Riyad Mahrez de la Leicester City. The Mirror anunță că cetățenii vor oficia înțelegerea în schimbul a 67 de milioane de lire sterline. Mijlocașul algerian de 27 de ani a fost de acord să primească un salariu de 200 de mii de lire sterline pe săptămână pe o perioadă de 5 ani, cu opțiune de prelungire.

Mahrez, jucătorului anului 2016 în Premier League, și-a dorit ca transferul să se facă în ianuarie, însă Leicester a refuzat orice ofertă, dar clubul i-a promis fotbalistului că în această vară își va îndeplini visul. Cu toate astea, după ce transferul său a picat, Mahrez a lipsit de la antrenamentele lui Leicester şi a fost amendat cu 240.000 de lire sterline, salariul său pe două săptămâni. Apele s-au calmat în cele din urmă, iar fotbalistul și-a văzut de treabă mai departe, iar Leicester a încheiat sezonul pe locul 9.

În aceste condiții, Mahrez a primit permisiunea antrenorului Claude Puel să părăsească Franța, unde Leicester își desfășoară cantonamentul de dinaintea startului noului sezon, pentru a semna contractul cu noua sa echipă. Este de așteptat ca acest moment să se întâmple la sfârșitul acestei săptămâni.

În sezonul 2015-2016, Mahrez a obținut cea mai mare performanță a carierei, câștigând titlul cu Leicester.

În sezonul trecut, mijlocașul a jucat în 41 de meciuri oficiale și a marcat 13 goluri pentru Leicester.

Mahrez, care a fost adus de la Le Havre în 2014, pentru doar 500.000 de euro, mai avea contract cu Leicester City până în 2020.

Riyad Mahrez are 39 de selecții și 8 goluri pentru naționala Algeriei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: